Κεφάλαιο Service

 

Μηχανογράφηση για εταιρίες παροχής υπηρεσιών & ελεύθερους επαγγελματίες.

Το 'ΚΕΦΑΛΑΙΟ Services', είναι ένας ειδικά σχεδιασμένος συνδυασμός του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ 5 που καλύπτει με το καλύτερο δυνατό τρόπο, τις διατάξεις του νόμου 3842/2010 για την έκδοση αποδείξεων από τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Η Unisoft σχεδίασε τη νέα εφαρμογή έχοντας δύο βασικούς στόχους:

Να καλύψει όλες τις διατάξεις του νόμου αναφορικά με τους ελεύθερους επαγγελματίες, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά,
Να αποτελέσει το απόλυτο εργαλείο δουλειάς και οργάνωσης όλων των δραστηριοτήτων τους και όχι μόνο της έκδοσης παραστατικών.
 

Το 'ΚΕΦΑΛΑΙΟ Services' είναι ένα πλήρες πρόγραμμα που περιλαμβάνει:
Υπηρεσίες, Πελάτες, Παραστατικά Παροχής Υπηρεσιών, Εισπράξεις, Ραντεβού, Γραφικές Φόρμες Εκτύπωσης Παραστατικών, Οικονομικές & Στατιστικές Εκτυπώσεις, Report Level 1.

Χαρακτηριστικά της εφαρμογής 'ΚΕΦΑΛΑΙΟ Services'
Διαθέτει πρωτοποριακό και εύχρηστο γραφικό περιβάλλον εργασίας, που εστιάζει στην λειτουργικότητα και την ταχύτητα εκτέλεσης των εργασιών.
Ενσωματώνει ένα τυποποιημένο μοντέλο βέλτιστης πρακτικής παραμετροποίησης που επιτρέπει την πραγματικά άμεση χρήση της εφαρμογής μέσα σε λίγα λεπτά.
Καλύπτει όχι μόνο την οικονομική διαχείριση αλλά και την οργάνωση ραντεβού & εργασιών.
Παρέχει διαρκή επικοινωνία και υποστήριξη μέσω πρωτοποριακών υπηρεσιών (e-Services, e-Support, Live Update) καθώς και έναν σύγχρονο οδηγό βοήθειας.
Αποτυπώνει τις πληροφορίες που συλλέγονται, με όλους τους σύγχρονους τρόπους εκτύπωσης (MS Excel, MS Word, PDF, κλπ).
Υποστηρίζεται από ομάδες πλήρως καταρτισμένων συμβούλων μηχανογράφησης και από το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργατών της Ελλάδας.
Περιέχει, όλα τα στοιχεία που έκαναν το ΚΕΦΑΛΑΙΟ τη δημοφιλέστερη εφαρμογή της ελληνικής αγοράς.